Over Qute

Qute is een webshop van Akopi bvba. Akopi staat op zich dan weer voor "All kinds Of Printed Items". Het beestje moest immers een naam hebben. We zijn als firma al van 2001 volop aan het inzetten op alles wat met drukwerk te maken heeft, meer bepaald het digitaal drukken. We houden echt van alles wat met printing te maken heeft en kunnen dan ook nog kinderlijk enthousiast worden als er nieuwe technologiën opduiken of als we nieuwe machines geleverd krijgen. Bij ons heten die machines trouwens niet 'machines', we beschouwen ze als ons speelgoed, waar we volop mee experimenteren om alles eruit te halen zodat we onze klanten origineel en tot de verbeelding sprekend drukwerk kunnen bezorgen.

Zo is het ook dat we in 2019 besloten om Qute.be te starten, een webshop met een creatief aanbod van gelegenheidsdrukwerk. Natuurlijk vind je bij ons ook de rechte kaartjes. Maar wat we vooral leuk vinden bij onze collectie, is dat we ook uitgesneden kaartjes kunnen maken. Van onze doordraaikaartjes tot de schuifkaartjes leveren ze telkens toch weer een blik van verwondering op bij de ontvanger. Ja, er komt bij ons soms nog wat plak-en knutselwerk bij kijken, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

We zijn een webshop, maar hier werken mensen. Ook de meesten van ons hebben kids en hebben dus te maken gehad met geboortedrukwerk. We weten hoe belangrijk dit is, wij willen net zozeer als jezelf dat wat we leveren helemaal in orde is. Dat moet ook gewoon. Wij willen alle drukwerk behandelen, net alsof het voor onszelf zou zijn. Daarom, is er toch iets niet helemaal naar wens, laat het ons weten. Wij zijn zéér bereikbaar en zéér bereid om te helpen of iets op te lossen mocht er toch een probleem zijn.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid