Onze voordelen

Solar power

Het dak van onze drukkerij in Mol ligt vol met zonnepanelen. Op vlak van elektriciteit zijn we daardoor volledig zelfvoorzienend. Je drukwerk wordt bovendien (meestal) verstuurd met DPD die een C02-neutrale verzending bieden.

Online 3D designer

Je kan online je ontwerpje aanpassen. Eens dit is gebeurd, kan je bij de meeste van onze ontwerpen ook even een preview krijgen in 3D, ook op mobiele toestellen.

Snelle levering

Of het nu gaat om een enkele proefdruk, of een oplage van meer dan 100 stuks, als je voor 13u00 kaartjes bestelt op een werkdag, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Dit geldt niet voor speciaal drukwerk zoals give-aways.

Gedrukt in België

Wij drukken in België. Een be-domein betekent niet altijd dat er een Belgische firma achter zit. Dat is bij ons wel het geval. Daarom vinden we dit kleine voordeeltje toch het vermelden waard. Door bij ons te bestellen, steun je een Belgische firma, met Belgische medewerkers.

Gratis enveloppen

Standaard witte enveloppen zijn gratis inbegrepen bij onze kaartjes. Je kan ook voor gekleurde of meer luxueuze enveloppes kiezen in het bestelproces.

1 postzegel

Tenzij anders vermeld, zijn onze kaartjes te versturen met 1 postzegel (in België). We houden rekening met de Belgische post condities. Let erop als je bijvoorbeeld in Nederland kaartjes bestelt, worden die vaak in een buiten-formaat gedrukt waarvoor in België 2 postzegels nodig zijn.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid