Proefdruk

Kan ik een proefdruk krijgen?

Ja, je kan een proefdruk aanvragen. Meer nog, we moedigen het zelfs aan. Wil je helemaal zeker zijn dat alles er in werkelijkheid even mooi uitziet als op een computerscherm? Bestel dan een proefdruk. Je doorloopt dezelfde stappen als bij een andere bestelling, je bestelt enkel slechts 1 kaart ipv de grote oplage. Gebruik de code 'proefdruk' in het bestelformulier en dan betaal je enkel nog de prijs van het kaartje zelf, de verzending doen we dan gratis. Als je de code gebruikt, zal je dat niet meteen aan je winkelwagentje merken, maar in de laatste stap zal er geen transportkost aangerekend worden. Je kan zoveel proefdrukken aanvragen als je wilt, zolang we niet vermoeden dat het niet meer werkelijk om proefdrukjes gaat. We gaan natuurlijk wel ingrijpen als er misbruik van gemaakt wordt.

Geldt dit voor het ganse gamma?

Er zijn types van kaartjes waar het om productietechnische of om economische redenen helaas niet mogelijk is om proefdrukjes te maken, bijvoorbeeld magneetkaartjes. Daarnaast zijn de proefdrukjes ook enkel mogelijk op 'kaartjes'. Bij groeimeters, fotoboeken of andere complexere drukwerken is het niet mogelijk een proefdruk aan te maken.

En na de proefdruk?

Je hebt je kaartje ontworpen en een proefdruk besteld. Dat ontwerp vind je nog terug onder mijn ontwerpen. Je zal merken dat er een slotje staat bij ontwerpen die gebruikt werden om drukwerk van te maken. Dit doen we als beveiliging, zodat dat niet meer kan gewijzigd worden na het drukken. Je kan dit ontwerp nu wel dupliceren. Je geeft de kopie een nieuwe naam en je kan dat ontwerpje terug inladen door op 'bewerken' te klikken. Je komt dan terug in de online designer terecht waar je nog aanpassingen kan doen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid