Verzending

Of het nu gaat om een enkele proefdruk, of een oplage van meer dan 100 stuks, als je voor 13u00 kaartjes bestelt op een werkdag, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag afgewerkt. Dat houdt in dat de bestelling bij ons in Mol klaar gaat zijn om uiterlijk 16u30. Dit geldt niet voor speciaal drukwerk zoals give-aways.

Mei 2020 update: Het zijn uitzonderlijke tijden, ook onze productie is wat aangepast. Helaas kunnen we momenteel niet garanderen dat orders klaar geraken op de dag van bestelling, wel uiterlijk een dag later. We hopen zo snel mogelijk terug op ons 'normale ritme' te geraken.

Ophalen in Mol

Wil je je bestelling supersnel of ben je gewoon vanuit de buurt van Mol, dan kan je je bestelling natuurlijk ook bij ons ter plaatse komen ophalen. Ons adres vind je hier terug.

Geleverd aan huis

Als je ervoor kiest om je bestelling te laten leveren, dan leveren we bijna altijd uit met DPD, zowel in België als Nederland. De kostprijs voor de verzending bedraagt 6 euro. Voor die prijs levert DPD met een 98% zekerheid de volgende werkdag én leveren ze CO2-neutraal. De dag dat je order verstuurd wordt, ga je van ons een e-mail ontvangen met traceer-link, zodat je het pakketje goed kan opvolgen.

Proefdruk

Voor proefdrukjes geldt een speciale regeling. Als je de code proefdruk gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, dan wordt een proefdruk gratis door ons verstuurd. In dit geval gaat de proefdruk met brievenbus-post mee. Het kan tot 3 werkdagen duren om de proefdruk te ontvangen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid